Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 03. 29. Hétfő

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 -  Hitvalló: Speidl Bianka

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Wass Albert - A funtineli boszorkány

5:30 – Serkenj fel! –  Bödecs Pál - Református

6:54 – A Nap igéje        

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 –Önindító: OKTONDI - Oktatás. Online. Digitálisan. Ebben felsőoktatásban tanuló egyetemisták mutatják be egy 20 perces beszélgetésben, milyen tapasztalatokat szereztek, mire is számíthatnak majd az oda felvételizők. Reichardt Adrienn a Budapesti Műszaki és Gazdálkodástudományi Egyetem Nemzetközi gazdálkodás szakos hallgatója mesél nektek tanulmányairól, élményeiről.  (ismétlés)

11:00 – Ziccer: Az elnök elnököl, a titkár dolgozik! - beszélgetés Dr. Mezei Jánossal a Bibó Kupa "örökös titkárával", a Magyar Kézilabda Szövetség Felügyelő Bizottságának elnökével.  A városunkban is jól ismert ügyvéd a kézilabda sport megszállottja.  János fél évszázada segíti, támogatja a halasi és országos kézilabda egyesületek munkáját, mindezt önként és társadalmi munkában teszi.  Az interjú a sikeresen megvívott, múlt hét végi olimpiai selejtező előtt készült. Érdemes meghallgatni! (ismétlés)

12:00- Retro magazin: Babusgató: Mondjak egy mesét? - a Gólyafészek Óvoda óvodásait hallhatják

13:00 – Vedd és olvasd: dr. Téglás Péter ajánlója.

14:00 – A tudomány mai állása: A kutyák tudják, ha útban vannak. Mit lát a kutya, ha tükörbe néz? Az immunrendszer fellendítése hatékonyan és egyszerűen. Minden eddiginél több iker születik világszerte. Hangfelvételeket küldött a Marsjáró szonda. Ultragyorsan keringő szuperföldet azonosítottak. Magyar kutatók új modellt alkottak az önvezető rendszerek irányításrendszeréhez. 30 perc alatt jelzi az új mesterséges intelligencia, hogy beteg lesz-e valaki. Magyarázatot találtak az atommaghasadás egyik rejtélyére.(előző heti adás ismétlése)

15:00 – Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Kimondod a vágyaid? Vagy azt szereted, ha mások kitalálják? Vendégek: Bánfalvy Ági - Koós Réka - Ujvári Zoltán Szilveszter "Zola" (ismétlés)

19:00  - Szép Álmokat:

19:15 - Irodalom az Éterben: Eric Knight: Lassie hazatér

 20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Bödecs Pál – Református és Lélekműhely: A család, mint élő rendszer 4. 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Az ellopott futár