Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 03. 06. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Csókay Daniella

3:00 – Aréna (ismétlés) 

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Wass Albert - A funtineli boszorkány

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – Babusgató: Mi leszek, ha nagy leszek? Mi legyél, ha nagy leszel? Minden szülőt foglalkoztat a gondolat, hogy milyen pályán, szakmában lesz sikeres gyermeke, miben tudja megvalósítani álmait. Bohner Ildikót, mint szülőt és középiskolai tanárt faggatom arról, hogy hogyan is tudjuk leginkább támogatni gyermekeinket a pályaválasztásban. A műsor végén pedig ovisokat faggatok arról, hogy milyen elképzeléseik vannak a jövőjüket illetően. Mi leszel, ha nagy leszel? Ha kíváncsiak, akkor hallgassanak bennünket! (ismétlés)

9:00 – Ziccer: Az erő vele van! - beszélgetés Szalai Róbert súlyemelővel, aki a napokban megnyerte a legendás Baczakó Péter Emlékversenyt. Robi teljesítményére jellemző, hogy 32(!) kilóval múlta felül a második helyezett versenyzőt. Hogyan lesz valakiből Kiskunhalason súlyemelő? Egyáltalán hogyan talált rá a sport Robira? Ha ilyen az idénykezdet, akkor milyen lehet a folytatás? Kérdések és válaszok a Ziccer című sportmagazinban. Érdemes meghallgatni! (ismétlés)

10:00 – Érdekes emberek: Különleges tájakon. Jordánia ma a világ egyik legfelkapottabb turista célpontja. Szűcsné Gáspár Ida 2001-ben tett ott egy látogatást, melyről most hallhatunk élménybeszámolót! Fogadják szeretettel!(ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: 2. rész: Ételintolerancia, autoimmun betegségek, SM – Dr. Guseo András ideggyógyász, pszichiáter tanácsai. Elmúlt heti témánkat folytatva megismerkedünk a különbséggel étel allergia és ételintolerancia között. Megtudjuk, hogy milyen módon érdemes betartani a nekünk megfelelő diétát, hogyan szelídíthetjük meg az immunrendszert, hogy az valóban segítsen bennünket, ne autoimmun betegséget okozzon. Étel és gondolat? Hogyan függ össze? Természetesen az akarat, a gondolat szerepe is előkerül a gyógyulások kapcsán, amely témát jövő héten bővebben kifejti majd szakértőnk! Feltétlen tartsanak velünk mai adásunkba, hogy együtt gyógyuljunk, okosodjunk! (ismétlés)

14:00-Bitmobile (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00 – Klasszikusok órája: A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) minden év március 8-án tartanak. A nemzetközi nőnapot az ENSZ is a világnapok közt tartja számon. A nőnap eredetileg a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel szemben munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt. Virágként fogadják szeretettel híres magyar énekesnők egy-egy gyönyörű áriáját egy-egy szép operából. A választék hál’ istennek nagy, csak találomra lehetett eldönteni, kik is szerepeljenek ma. Reményeim szerint sokan szeretik Marton Évát, Tokody Ilonát, Pitti Katalint, Rost Andreát és Miklósa Erikát. Az ő híres szerepeikből válogattam néhányat. Hallgassák őket élvezettel és nem csak női hallgatóink!

18:00 – Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat:

19:15 – Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Egri csillagok

20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely: A család mentálhigiénés funkciói 3. 1.rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Piszkos Fred, a kapitány