Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 02. 23. kedd

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dráfi Mátyás 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel –Bödecs Pál- Református

6:00 – Halasi kaleidoszkóp: Itt a harmadik hullám! - beszélgetés Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgatóval a világjárvány aktualitásairól, halasi vonatkozásairól, legfontosabb tudnivalóiról. Beszélgetésünk első részében a védőoltások hatékonyságáról, fajtáiról, azok következményeiről beszél a szakember. (ismétlés)

6:54 – A Nap igéje        

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – bITmobile: – Informatikai tájékoztató magazin: következő adása lesz hallható, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába.

11:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Szerelem vagy erős szimpátia? Vendégek: Mohamed Fatima - Bebe - Szabó Sipos Barnabás. Tartsanak velünk! (forrás: sztarportre.hu)

12:00 – Retro magazin: Önindító: Iskolaváltás a tanulmányok elején - Mike Kristóf

13:00 – Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Önindító: OKTONDI - Oktatás. Online. Digitálisan. Ebben felsőoktatásban tanuló egyetemisták mutatják be egy 20 perces beszélgetésben, milyen tapasztalatokat szereztek, mire is számíthatnak majd az oda felvételizők. Árvai Lujza, a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatója mesél nektek tanulmányairól, élményeiről. (ismétlés)

15:00 – Hazafelé magazin és Igéző

18:00 - Tudomány mai állása: Sikeresebbek lehetnek a különböző személyiségű madár egyedekből álló csapatok. Golflabdára bukkantak a Holdon. Képeket küldött a Marsról a kínai szonda. Az Antarktiszon bukkantak a Marson gyakori ásványra. Jól működő gyógyszert találhattak az elhízás ellen. Egyedülálló magyar módszer az agysejtek vizsgálatára. Bármilyen hangot leutánozhat a mesterséges intelligencia.

19:00  - Szép Álmokat: Maren von Klitzing: A fordított nap

19:15 - Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Egri csillagok

20:00- Aréna

21:00 – Serkenj fel – Bödecs Pál - Református és Lélekműhely: Az önmegvalósítás 3 dimenziója – Önfelülmúlás - öntranszcendencia 1. 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jókai Mór - A névtelen vár