Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 02. 22. Hétfő

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 - Hitvalló: Dr. Zumpf András

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel! - Arany-Michels Tímea- Református

6:54 – A Nap igéje        

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Önindító: OKTONDI - Oktatás. Online. Digitálisan. Ebben felsőoktatásban tanuló egyetemisták mutatják be egy 20 perces beszélgetésben, milyen tapasztalatokat szereztek, mire is számíthatnak majd az oda felvételizők. Árvai Lujza, a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatója mesél nektek tanulmányairól, élményeiről. (ismétlés)

11:00 – Ziccer: Jubileumi évet kezdtünk! - beszélgetés Fodor Tamással a Szilády RFC elnökével a Ziccerben. Hogyan telt az elmúlt tíz esztendő, különösen a pandémiával bonyolított utolsó év? Mi várható idén? Hogyan lehet megtartani az egyensúlyt a neves egyletekhez igazoló tehetségek és az RFC-ben maradók között? Értékelés, vélemény a teremidény finisében a hónap végén rajtoló szabadtéri szezon előtt. Tamással természetesen a legújabb beruházásokról is beszélgetünk! Villanyvilágítás és ami mögötte van! Figyeljen ön is ránk! (ismétlés)

12:00- Retro magazin: 153-Lélekmód: Gyányi Miklós Csaba történelem-média szakos sziládys tanárral beszélgetünk.

13:00 – Vedd és olvasd: dr. Téglás Péter ajánlója.

14:00 – A tudomány mai állása: Mágneses mezőt állít elő a Vénusz légycsapója, az egyik legismertebb húsevő növény. Egy életen át hathat az egészségtelen gyermekkori táplálkozás. Kiválthatja a szívátültetést egy új megoldás. Egyszerre hajtottak végre arc- és kettős kézátültetést. Számos haszna van a Mars kutatásának. Újabb ókori tárgyakat hoztak felszínre az 1802-ben elsüllyedt hajóról. Könnyen megtanulják a szavak jelentését egyes kutyafajták. (előző heti adás ismétlése)

15:00 – Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Kivételezés. Vendégek: Mohamed Fatima - Bebe - Szabó Sipos Barnabás. Tartsanak velünk! (előző heti adás ismétlése)

19:00  - Szép Álmokat: Maren von Klitzing: Látogatók a lombházban; Szörnyek a láthatáron

19:15 - Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Egri csillagok

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Arany-Michels Tímea- Református (ismétlés) és Lélekműhely: Az önmegvalósítás 3 dimenziója – Önfelülmúlás - öntranszcendencia 1. 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jókai Mór - A névtelen vár