Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 02. 20. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dr. Lénárd László 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – Babusgató:Családi konfliktusok hatásai a gyerekek személyiségének fejlődésére. A műsor vendége a Bács-Kiskun Megyei Pedagógia Szakszolgálat Kiskunhalasi Tagintézményének tanácsadó szakpszichológusa, Kantár-Polyák Kamilla. Hasznos információk, tanácsok, megoldási lehetőségek, stratégiák a szakembertől. (ismétlés)

9:00 – Ziccer: Jubileumi évet kezdtünk! - beszélgetés Fodor Tamással a Szilády RFC elnökével a Ziccerben. Hogyan telt az elmúlt tíz esztendő, különösen a pandémiával bonyolított utolsó év? Mi várható idén? Hogyan lehet megtartani az egyensúlyt a neves egyletekhez igazoló tehetségek és az RFC-ben maradók között? Értékelés, vélemény a teremidény finisében a hónap végén rajtoló szabadtéri szezon előtt. Tamással természetesen a legújabb beruházásokról is beszélgetünk! Villanyvilágítás és ami mögötte van! Figyeljen ön is ránk! (ismétlés)

10:00 – Érdekes emberek: Egy nehéz időszak az orvos szemével. Dr. Hódi Veronika onkológus szakorvos Szombathelyen él családjával együtt. Az ottani kórház onkológiai osztályán végez embert próbáló munkát, közben férjével három gyermeket nevelnek. Több éve már, hogy bekapcsolódtak a Házasság hete programsorozatba is. E két területről, a kétféle gyógyító munkáról beszélgettünk. Fogadják szeretettel!(ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: Bíró Anikó szakmai életútja - "A közösség az igazi misszióm!". A Református Egyházközség Benjámin Szociális Intézmény vezetője 13 éve dolgozik Kiskunhalason. Diakónusnak tanultam Nagykőrösön, és eleinte nem akartam sérültek között dolgozni, meséli a kezdetekről. Mi is a diakónus? Az egyház azon munkatársait nevezik így, akik valamilyen nehézséggel, például fogyatékkal élők, esetleg idősek, vagy épp szenvedélybetegek közösségét segítik. Ebben az interjúban megismerjük Anikó szakmai életútját, fő motivációit ezen az egyszerre nehéz, ugyanakkor sok örömmel teli munkában! Feltétlen tartsanak velünk! (ismétlés)

14:00-Bitmobile (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00 – Klasszikusok órája: A Locomotiv GT, röviden LGT (becézve Loksi) a magyar rockzene egyik legnagyobb hatású együttese. 1971-ben alakultak meg. A zenekar nevében a GT a Gran Turismo rövidítése, utalva a tagok előtt álló hosszú útra, vagy a mozdonytípusra. Az LGT névadó szimbólumának eredete nem tisztázott: a legelső lemezükön felbukkanó, akkor még akváriumban álló stilizált gőzmozdony motívuma végigkísérte a zenekar történetét. Lemezborítók sokaságán szerepelt (az egyik album egyenesen a 424 – Mozdonyopera címet viseli) a búcsúkoncerten pedig showelemként egy valódi gőzösön érkezett a Nyugati pályaudvarra a négy zenész. A zenekar 50 éves.

18:00 – Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: Ted Clever: Az ingyenélő varjú

19:15 – Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Egri csillagok

20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely: A terápiás csoportok segítő hatásai 15. 2.rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Jókai Mór - A névtelen vár