Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 01. 27. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Tanács Eszter Tímea

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Tájékoztató rovatunk –Halasi kaleidoszkóp: Magyar Kultúra Napja, 55 lakás kialakítása az Erzsébet Királyné téren, fejlesztések a halasi óvodákban, bölcsődékben, ajánlás a Sajtódíjra és a Díszpolgári címre - beszélgetés Kuris István László alpolgármesterrel a Halasi Kaleidoszkópban. (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                                                         

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: Totya és a futónagykövet! - beszélgetés Tabajdi József Nándorral és Tóth Péterrel a Ziccerben. Hogyan lehet télen, szélben, esőben, hidegben is futni? Miért jó ilyenkor is a testmozgás? A két tapasztalt futó ötleteket ad a felszereléshez, a ruházathoz és nem utolsó sorban néhány nagyon fontos gyakorlati tanáccsal látja el az érdeklődőket! Ne felejtsék: a láb mindig kéznél van!

11:00 – Jóllét: A szép, fehér fogakért! - beszélgetés Rajmondné Tallér Edina fogászati higiénikussal. Mit tehetünk, hogy megőrizzük fogaink épségét évtizedeken át? Ötletek, praktikák, elvek és módszerek a szájápolás tükrében. Fogszabályozás, szájzuhany, manuális és elektromos fogkefe, fogselyem és sok minden más, ami meghatározza fogazatunk állapotát. Szájápolás és higiénia a Jóllét magazinban. Tartson ön is velünk! (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Mennyire vagy rámenős? Vendégek: Dolly - Horányi Juli YOULÏ - Köteles Leander. Tartsanak velünk! (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

17:15 – Hogyan intézzem? –Versegi Andrea társadalombiztosítási tanácsadó rovata. Ismerjük meg az egészségbiztosítási ellátást: ezen belül az egészségügyi szolgáltatást és a pénzbeli ellátást. Mit kapunk, ha fizetünk a közös kasszába? Mi jár nekünk, ha ki szeretnénk venni ebből a közös kasszából? Azaz mire vagyunk jogosultak? A téma mindenkit érdekelhet, hiszen előbb vagy utóbb élet helyzetünkből adódóan kénytelenek vagyunk találkozni ezekkel az ellátásokkal.

18:00- Érdekes emberek:

19:00 – Szép Álmokat: G.Joó Katalin: Bon Bon a kiselefánt

19:15 – Irodalom az éterben: Honoré de Balzac: Goriot apó

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak(ismétlés), Lélekműhely – A terápiás csoportok segítő hatásai 8. 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Frank W. Abagnale: Kapj el, ha tudsz