Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 01. 20. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Lajta Gábor 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Halasi kaleidoszkóp: (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: Több, mint kézilabda... - beszélgetés Demeter Józseffel a Kiskunhalasi UKSC edzőjével. Mit adott és mit vett el a világjárvány a halasi kézilabdásoktól? Hogyan sikerült növelni az utánpótlás csapatok és ezzel együtt az igazolt sportolók számát? Hogyan ért véget és hogyan kezdődik az őszi és a tavaszi bajnoki idény? Tények, adatok, válaszok a club elnökétől. Sportoljunk együtt a Ziccer segítségével!

11:00 – Jóllét: Sherlock, Watson, Poirot, Miss Marple nyomdokain! - beszélgetés Erdélyi Ákos kriminológussal a Halas Rádió Jóllét magazinjában. Ákos a Bibó-gimnáziumban még a színpaddal, a színészkedéssel kacérkodott, aztán egy hirtelen váltással a pszichológia felé fordult és el is végezte az egyetemen ezt a szakot. Az alapdiploma megszerzése után a Miskolcon végezte a kriminológia szakirányt, így ma már végzett, okleveles kriminológusnak mondhatja magát. Mi a feladata egy kriminológusnak? Hogyan telik egy-egy munkanapja?  Mik a motivációk? Mik a sikerélmények? Ákos válaszol és elmondja pillanatnyi érzéseit, gondolatait, közeli és távolabbi terveit is. Érdemes meghallgatni!(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Kísértések. Vendégek: Dolly - Horányi Juli YOULÏ - Köteles Leander. Tartsanak velünk! (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

17:15 – Hogyan intézzem? – Verseghi Andrea TB szakértő rovata

18:00- Ökumenikus Imahét: Közös imádkozás: „Többé nem mondalak titeket szolgának (…) azonban barátaimnak mondalak” (Arany-Michels Tímea – református)

 

19:00 – Szép Álmokat:Lázár Ervin: A kisfiú meg az oroszlánok 13. fejezet

19:15 – Irodalom az Éterben: Honoré de Balzac: Goriot apó

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Baptista igehirdetést hallhatnakésLélekműhely – A terápiás csoportok segítő hatásai 6. 3. pont: a csoport az információátadás helye 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jack Higgins: A sas leszállt