Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 01. 11. Hétfő

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 - Hitvalló: Dr. Fejérdy Tamás 1.rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom:Jókai Mór - Gazdag szegények

5:30 – Serkenj fel! -  Kovács Teodóra - Református

6:54 – A Nap igéje        

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Önindító: OKTONDI - Oktatás. Online. Digitálisan. Ebben felsőoktatásban tanuló egyetemisták mutatják be egy 20 perces beszélgetésben, milyen tapasztalatokat szereztek, mire is számíthatnak majd az oda felvételizők. Gáspár Hanna, a Budapesti Corvinus Egyetem Turizmus-vendéglátás szakos hallgatója mesél nektek élményeiről! (ismétlés)

11:00 – Érdekes emberek: Az ég a bátrakat szereti! Hatalmas robajjal, egymás után, vagy négy vadászrepülő hasított el felettünk, miközben Kecskeméten, az MH 59 Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis egyik irodájában beszélgettünk Ötvös Lajos őrnagy úrral, és feleségével, Rékával, aki zászlósként szolgál az említett alakulatnál. A mai korban már nem ritka, hogy hölgyek is tereptarka viseletben járnak, és talán már az sem, hogy egy olyan fegyvernem katonájaként, ahol hagyományosan férfiak teljesítettek szolgálatot. Az viszont, hogy ők ketten egy párt is alkotnak; nos, ez már ritkábban fordul elő. A szerelem mindig kaland is, de ahogyan ők ketten megharcoltak egymásért, az egy igazán ritka és szép történet! Ismerjék meg, és fogadják őket szeretettel! (ismétlés)

12:00- Retro magazin: 153-Lélekmód: A volt halasi Szabó Gábor nyugalmazott lelkész és esperessel, valamint feleséségével Katikával beszélgetünk.

13:00 – Vedd és olvasd

14:00 – A tudomány mai állása: Rádiójel érkezett a szomszédos bolygórendszerből. Ősi árvizek nyomát találták a Marson. Budapesten épül a fúziós reaktor biztonsági rendszerének prototípusa. A lézer tévével új dimenzióba lépett az otthoni mozizás. Először továbbítottak hazánkban egy röntgenképet 5G-vel. Több testmozgást szorgalmaz a világszervezet. Középkori gyűrűre bukkantak Esztergomban. Régészeti szenzáció a tiszadobi Andrássy-kastély udvarán. Egy ragyogó feltalálóra, Telkes Máriára, az elfeledett „Napkirálynőre” emlékezünk.(előző heti adás ismétlése)

15:00 – Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Kacatok. A mai adás vendégei: Lovasi András - Soltész Rezső - Orosz György. Tartsanak velünk! (előző heti adás ismétlése)

19:00  - Szép Álmokat:Gerlinde Ortner: Nem akarok még lefeküdni

19:15 - Irodalom az Éterben: Alexandre Dumas: Emma Lyonna

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Kovács Teodóra - Református (ismétlés) és Lélekműhely:A terápiás csoportok segítő hatásai 3. 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jack Higgins: A sas leszállt