Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Műsorajánló 2015.03. 02. Hétfő

Írta:

5:00  - Serkenj fel! – Bödecs Pál igehirdetése

6:54 – A nap igéje

7:00 – Ébresztő magazin: Ébredjenek Weyble Dáviddal

10:00 – Jóllét magazin: - Fülakupunktúra – Kovács Karolina természetgyógyász a fülakupunktúráról  beszél Németh Andrea riporternek.

14:00 – Thália szekerén: Czagány Anikóval, a Kaméleon társulat vezetőjével beszélget Anda Péter műsorvezető

15:00 – Diákszerviz: Kertvárosi Általános Iskola diákjai beszélgetnek Brinkus Helgával

16:00  - Hazafelé magazin Brinkus Helgával

18:00 – 30 perc alatt a Föld körülSzűcsné Gáspár Ida Spanyolországról mesél a hallgatóknak és Németh Andrea riporternek.

19:00 – Szép álmokat!  Gólya Gólya, A farkas és a bárány 

19:15 – Irodalom az Éterben: Rejtő Jenő: A drótnélküli gyilkosság

20:00 – Diákszerviz újratöltve: Kertvárosi Általános Iskola diákjaival beszélget Brinkus Helga (délutáni adás ismétlése)

21:00 – Lélekműhely: Pál Ferenc atya előadássorozata: A gyerekek gyakran túlságosan bevonódnak, túlságosan sokat kapnak a mi felnőtt világunkból. Ami bennünket boldogtalanná, feszültté, szorongóvá, idegessé, agresszívvá, fölhecceltté stb. tesz, az a gyerekeket megsebzi, megbetegíti. Túl sok tárgy, túl sok választási lehetőség, túl sok információ, túl nagy gyorsasággal. Erik Erikson: „A gyerekünket ne keverjük össze a tüneteivel.” S a gyerek tüneteit ne keverjük össze a gyerekkel! A lélek semmit sem tesz cél nélkül. Nem a gyerekkel van a baj, hanem a baj van a gyerekkel. Pont úgy vagy sérült, hogy passzolsz hozzám. Magyar család működése – kialakul egy rettenetes rendszer. (Mária Rádiótól átvett műsor)

22:20 – Életutak: Fekete Ágnes: "Ahol a szabadság a rend, mindig érzem a végtelen t" - mondja József Attila és mintha egy bibliai gondolatot öntene versbe. Hiszen az Istentől kapott üzenet végig a rend és a szabadság harmóniájáról szól. Arról, hogy akár a farizeusok renddé merevített élete, akár a szabadosságra kísértő kígyó szó képtelenné tesz arra, hogy megérezzük az e földön túlról hívó szót, a végtelenül szerető mennyei hangot. Nehéz szavakba önteni ezt az üzenetet. Talán a művészek képesek inkább, nyelvünkön túli nyelven megfogalmazni a végtelenről szóló beszédet. Mégis, a mai művészet sokszor nehezen talál otthont egyházunkban. Partnereink

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.

Babud és Társa

Babud és Társa

Krausz és Társai

Krausz és Társai

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.

Szervánszky cuk.

Szervánszky cuk.

Belvárosi patika

Belvárosi patika