Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Műsorajánló: 2015. 01. 17. Szombat

Írta:

5:00 – Serkenj fel! Ván Benjámin Az élő kenyér Ján 6, 24-30 igehirdetése

6:54 – A Nap Igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin: Szőri Attilával

10:00 – Ez történt a héten I: a héten készült magazinokból válogatás

14:00 – Sztárportré: - Molnár Szabolcs vendége: Benkő László

15:00 – Beszéljük meg

16:00 – Halasi szószékek

17:00 – Klasszikusok órája: 80 éve,1935. január 8-án született a rock and roll királya, Elvis Aaron Presley. Több mint 1 milliárd példányban eladott lemezeivel a Beatles mellett a könnyűzene történetének legkiemelkedőbb egyénisége. Tizennégyszer jelölték Grammy-díjra, háromszor meg is kapta. 1971-ben pedig Grammy- életműdíjjal is kitüntették. Ő volt a rockabilly (a country és a rhythm and blues keveréke) egyik első énekese, de emellett a gospel, a blues és a pop műfajban is remekelt. Így nem csoda, hogy három zenei stílussal is bekerült a „Hall of Fame” (Hírességek Csarnoka) legendái közé,  elsőként a világon.

18:00 – Portré helyi

19:00 – Szép Álmokat: Téli tücsök folytatása 

19:15 – Irodalom az Éterben: J.K.Rowling: Harry Potter és a Főnix rendje

20:00 – Halasi Szószékek: (ismétlés)

21:00 – Lélekműhely: Pál Ferenc atya előadás sorozatának a következő része:   Milyen „segítség” nem segít a személyiségfejlődésben? Mi az, ami segít? (1. A belső szakértő. 2. Az értékre fölhívni a figyelmet. 3. Reagálás a jó hírre. 4. Új készséget tanulunk meg - rajzolás. 5. Az élet értelme személyes, felszólítás és kihívás jellegű. Miért hagyja Isten a betegséget? Hogyan juthatunk el ehhez a felnőtt részünkhöz? (1. Mindig valami kényelmesből kell elindulni. 2. Elkezdünk találkozni a saját árnyékunkkal, a saját gyöngeségünkkel. 3. Megsebződünk. 4. Kikerülünk a sárkány gyomrából, a belső fény.) (Mária Rádiótól átvett műsor)

22:00– Régi Tanítások: - Dányi - Nagy Márió - igehirdetése

 Partnereink

Szervánszky cuk.

Szervánszky cuk.

Krausz és Társai

Krausz és Társai

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.

Babud és Társa

Babud és Társa

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.