Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A házi pestó elkészítése, a dió sokoldalú felhasználása, tárolása, valamint a mikrobiom gyógyító kefír és joghurt mai témáink! – Szűcs Erzsébettel beszélgetünk

Műsorvezető: 2023. június 02. péntek, 14:36 Meghallgatva: 259 alkalommal

Magas tápanyagtartalom, lehetőleg kevesebb kalória tartalom, no és minél inkább hazai és idény növényeink feldolgozása és felhasználása azok az irányelvek, melyek meghatározzák mai beszélgetésünket. Szűcs Erzsébet, azaz Mazsi amatőr szakács, készül saját családi recepteskönyvének szerkesztésér. Örömünkre megosztja velünk azokat a fortélyokat és titkokat, melyet nagy sikerrel alkalmaznak családjában már hosszú évek óta. Feltétlen tartsanak velünk ezért a tudásért mai adásunkba!

Adás hallgatása