Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Életmód sorozatunk: A mozgás lételemünk 1. rész – Oláhné Fűz Ibolya természetgyógyász, mozgásterapeuta, bowen alkalmazó tanácsai

Műsorvezető: 2023. május 11. csütörtök, 10:54 Meghallgatva: 535 alkalommal

Szakemberünk a jó légzés, alvás és táplálkozás után most a mozgás, mint alapvető szükségletünkről mesél. Miért életbevágó testünk és lelkünk öröméért, hogy a napi mozgás mellett, legyen időnk rendszeres pulzus emelő intenzívebb mozgás gyakorlatokra, illetve izomerősítő, nyújtó gyakorlatokra. Megtudjuk, hogy igen fontos, ha eddig nem voltunk aktívak ezen a téren, és a mai ülő életmód mellett nagyon sokan vannak így, legalább az elején az egy szakemberrel beszéljük meg, milyen módon vágjunk bele, és milyen gyakorlatokat végezzünk. Hisz mindenki más, és egy fokozatosságot, egyéni állapotunkat nem figyelő aktivitás sérülést okozhat, no meg elveszítjük a kedvünket a további mozgástól. Feltétélen tartsanak velünk!

Adás hallgatása