Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Ausztriában Erasmus pályázati keretben szakmai látogatáson járt Szabó Ferenc a Szilády igazgatója és Nagygyőry Tamás az iskola matematika-fizika szakos tanára

Műsorvezető: 2023. május 04. csütörtök, 11:23 Meghallgatva: 717 alkalommal

Graz-ban 2023 április közepén kétnapos szakmai látogatáson vettek részt Ferenc és Tamás, a Szilády vezetője és kollégája egy 1200 fős katolikus fenntartású középiskolában. Készültek a látogatásra, míg Tamás a matematika oktatás módszertanára, az intézményvezető természetesen iskolavezetési módszerekre szeretett volna rálátni, melyre sor is került. Az iskola fenntartását a katolikus egyház keretein belül apácák végzik, ahogyan az iskola igazgatója Anna nővér barátságosan fogadta az érkezőket. Egyszerre érkeztek ide a Sziládyból a szakmai látogatáson felül, egyhetes diákmobilitásra halasi diákok és kísérőik, valamint több sziládys diák egyéni hosszabb ideig tartó tapasztalatszerzésre. Mit tanultak és tapasztaltak Ferenc és Tamás a szakmai látogatás során? Tartsanak velünk a részletekért!

Adás hallgatása