Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Kiváló sziládys eredmények fizikából – Nagy Czirok Lászlóné – Magdival beszélgetünk a gimnázium fizika-matematika szakos mesterpedagógusával

Műsorvezető: 2023. május 04. csütörtök, 11:15 Meghallgatva: 254 alkalommal

Tizenöt diák, tizenkétféle fizika tantárgy témájú versenyen, harminc verseny eseményen szerepelt kiváló eredménnyel, országos és megyei érmeket szerezve. Magdi annak idején maga is matematika-fizika tagozatosként végzett a Sziládyban, azóta is szívügye a tehetséggondozás, különösen a fizika tantárgy területén. Beszámolója és az eredmények listája még mindig nem teljes, hisz folyamatosan futnak még be az eredmények. Hallunk országos arany és ezüstérmes helyezésekről, de természetesen arról is milyen területeken van óriási szerepe a fizika tanulásának. No és érdekességeket is, hisz tippeljenek, a fizika mely kompetenciákkal áll szorosabb kapcsolatban? A matematikai képességekkel, vagy a szövegértési képességekkel? Meg fognak lepődni! Tartsanak velünk a részletekért!

Adás hallgatása