Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A Tiszti Klub Étterem ügyvezetőivel, Kovács Gyulával és Lajkóné Kovács Réka ügyvezetőkkel beszélgetünk a vendéglátás titkairól, működéséről

Műsorvezető: 2023. március 09. csütörtök, 10:36 Meghallgatva: 1092 alkalommal

Mi Halas és környékbeliek úgy érezzük, hogy a Tiszti Klub mindig is létezett. Mai formájában az éttermet több évtizede Gyula és kisebbik leánya Réka vezetik, üzemeltetik. Igazi családi vállalkozásról van szó, hisz a konyhát Gyula felesége vitte, ő tanította ki a mai szakácsok jó részét. Réka már kiskortól segítette apuékat, felszolgált, mikor mibe tudott bekapcsolódni. Mára sok újítás kapcsolódik már ügyvezetői munkájához, apu stabil munkája, szervezése mellett. Sőt, immár Gyula unokái is bekapcsolódnak a vendéglátásba, sok kedves percet szerezve a vendégeknek. Hisz például a kislány unoka által felszolgált pogácsa sokkal finomabb, jobban ízlik a vendégeknek. Virágzik a cég, szinte mindennel foglalkoznak, menüztetés, helyszíni és kihelyezett rendezvények, helyszíni étkeztetés. Kevesek gondolnák, de városunkban mára oly népszerű éttermi szolgáltatást a menü főzést, később kiszállítást Gyuláék kezdték. Hogyan is alakult életük, mi a titka egy igazi vendéglátó vállalkozásnak, mi a nehézsége és szépsége is egyben? Tartsanak velünk mai adásunkba!

Adás hallgatása