Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Preventőrök – 1. rész. Bemutatkozás. Hazánk dobogós helyezett a megelőzhető betegségek okozta halálozásban, a daganatos betegségekben. Dr Hegyi Barbarával beszélgetünk

Műsorvezető: 2022. november 24. csütörtök, 09:55 Meghallgatva: 1916 alkalommal

Mit tehetünk? Kik is a Preventőrök? Hogy indult az egész? Dr. Hegyi Barbara fiatal orvosnő a szakértője egy most induló egészségvédő, megelőzést népszerűsítő magazinnak. Barbi orvosi diplomája megszerzése óta a Budapesti Onkológiai Központban dolgozik, sok nehéz esetet lát, kísér végig. Barátnőivel elhatározták, hogy a megelőzésre helyezik a hangsúlyt, tájékoztatják az embereket, milyen fontos és életmentők a megelőző szűrések. Mi az az időablak? Hol, hány éves kortól és milyen ingyenes, megelőző szűrések vannak? A Preventőrök posztjait az instagramon is elérhetik hallgatóink, valamint hetente megjelenő rádióriportokon keresztül szintúgy. Életmentő és életvédő információkhoz juthatnak bűbájos doktornőnk és társai jóvoltából!

Adás hallgatása