Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Sziládys diákmobilitás Máltán az Erasmus + keretében – Taskovics Zsolttal és Kiss Tamással beszélgetünk, valamint Puszti Manuella, Horváth Csongor és Lakatos Edmond diákokkal

Műsorvezető: 2022. november 17. csütörtök, 13:30 Meghallgatva: 643 alkalommal

2022 október 17-24-ig húsz diák és két kísérő felnőtt vehetett részt a máltai Erasmus + diákmobilitáson. Málta különleges ország, rengeteg érdekességgel, melybe beleláthattak egy hét erejéig a diákok, valamint kísérőik Taskovics Zsolt angol szakos pedagógus és Kiss Tamás pályázati koordinátor. Az utazás választott témája, célkitűzése a különböző kultúrák megismerése és digitális kompetencia erősítése, valamint a diákok fenntarthatósági kompetenciáinak fejlesztése volt a Taskovics Zsolt kísérte csoport számára. Kiss Tamás vezette csapat a máltai fenntarthatósági helyzettel, módszerekkel ismerkedett meg közelebbről. A családoknál való elszállásolás jó nyelvgyakorlási, ismerkedési lehetőség, a szabadidőben pedig sok kirándulóhelyre eljutottak a diákok. Ennek a részleteiről, élményeiről mesélnek diákok, Manuella, Csongor és Edmond. Feltétlen tartsanak velünk!

Adás hallgatása