Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A Lépegető meseút projektről - Mongyi Marianna és Szabó-Kocsisné Ökrös Ildikó mesterpedagógusokkal és a szponzor részéről Dózsa Tamás Károllyal, a Halas és Környéke Méhészeti Egyesület elnökével beszélgetünk

Műsorvezető: 2022. november 10. csütörtök, 14:11 Meghallgatva: 518 alkalommal

A Méhész egyesület komoly szponzori és cselekvő segítsége nyomán három óvoda veheti igénybe azokat a csodálatos fejlesztő szetteket, melyek egyszerre fejlesztenek testi-lelki képességeket az óvodás korú gyerekeknél. Marianna fejében már évek óta motoszkált az ötlet, mely azután 2022-ben társakra talált, és szinte hónapok leforgása alatt, hatalmas közösségi munka keretében megvalósult. Ildikó és Mariann és még számos segítő munkatárs és önkéntes segítő munkája nyomán az eredeti alap fejlesztő eszköztől jóval környezetbarátibb és izgalmasabb, szélesebb körben fejlesztő csoda dobozzá nőtte ki magát a Lépegető meseút nevű szett a létrehozók kreativitása és munkája során. Feltétlen tartsanak velünk a részletekért!

Adás hallgatása