Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Sziládys Erasmus diákmobilitás Dublinban, Nagy Brigitta és Szűcs Erzsébet tanárnőkkel, Fehér Petra, Horváth Anna, Rozgonyi Máté, Kállai Klaudia és Hegedűs Bettina diákokkal beszélgetünk

Műsorvezető: 2022. október 20. csütörtök, 10:15 Meghallgatva: 471 alkalommal

Kiváló lehetőség a diákok számára anyanyelvi környezetben kipróbálni nyelvtudásukat, megismerni az ír kultúrát és szokásokat, fejlődni a fenntarthatóság témakörében. Ez volt a célja a 2022 szeptember 20-október 1-ig tartó Erasmus diákmobilitásnak Írországba, ahova repülővel utaztak és ír családoknál voltak elszállásolva a résztvevők. Sokan először látták a tengert, utaztak repülővel! Megismerjük miért ezt a képzést és utazást választották a szervezők, mit tanultak és milyen kompetenciákban fejlődtek a diákok, kikkel dolgozhattak együtt. Megosztják természetesen azt a sok-sok élményt is, amely a tíz nap alatt érte őket. Tartsanak velünk a részletekért!

Adás hallgatása