Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A magyarországi Continental Singers csapatának vezetőjével, Szentpétery Mózessel, és Jánosi Teodóra együttes taggal beszélgettünk

Műsorvezető: 2022. szeptember 15. csütörtök, 10:14 Meghallgatva: 198 alkalommal

Lélekemelő és csodálatos, ha valaki már korán Jézusban való hitre talál, pláne arról énekben és közösségben számot is adhat. Ez történt Mózessel, akinek édesanyja már magzati korban átadta a Continentál ökumenikus dicsőítő közösség szellemiségét és örömét. Megismerjük Mózes életútját, hogyan vált huszonéves korára a felnőtt közösség turnéinak vezetőjévé. Egyáltalán mit is jelent ez a nemzetközi szintű, 60-as évektől működő, koncertező, bizonyságot tevő közösség? No és büszkeség, ma hazánkban működik a legelevenebben ez a lelki ébredést idéző munka! Természetesen meghallgatjuk végül Jánosi Teodóra sziládys diákot, aki két éve kapcsolódott be a koncert turné sorozatba. Milyen csodálatos élmény és szolgálat számára mindez! Feltétlen tartsanak velünk!

Adás hallgatása


Partnereink

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.

Krausz és Társai

Krausz és Társai

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Szervánszky cuk.

Szervánszky cuk.

Babud és Társa

Babud és Társa