Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Város- és Faluvédők Szövetsége országos szakmai konferenciája lesz városunkban – Babud Lászlóval és Babudné Deák Ildikóval főszervezőkkel beszélgetünk

Műsorvezető: 2022. május 26. csütörtök, 11:42 Meghallgatva: 201 alkalommal

A Kiskunhalasi Városvédő és Városszépítő Egyesület elnökével és titkárával, Lacival és Ildikóval beszélgetünk a július 14-16-ig tartandó rangos országos szakmai konferenciáról, melynek fő támogatói között szerepel Kiskunhalas Önkormányzata is. 2019-ben Debrecenben vette át a stafétabotot Fülöp Róbert polgármester és Babud László elnök a város nevében, de az eseményre csak idén kerülhetett sor a vírushelyzet miatt. Mai beszélgetésünkből megismerjük az 1988 óta működő, egyik legrégebbi városvédő és szépítő helyi halasi egyesületet, megtudjuk, hogyan tagozódik be az országos szövetségbe. Természetesen megismerjük ennek a rangos országos szakmai konferenciának a meghívottait és tervezett programját is! Feltétlen tartsanak velünk!

Adás hallgatása


Partnereink

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.

Krausz és Társai

Krausz és Társai

Babud és Társa

Babud és Társa

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.

Szervánszky cuk.

Szervánszky cuk.