Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Város- és Faluvédők Szövetsége országos szakmai konferenciája lesz városunkban – Babud Lászlóval és Babudné Deák Ildikóval főszervezőkkel beszélgetünk

Műsorvezető: 2022. május 26. csütörtök, 11:42 Meghallgatva: 740 alkalommal

A Kiskunhalasi Városvédő és Városszépítő Egyesület elnökével és titkárával, Lacival és Ildikóval beszélgetünk a július 14-16-ig tartandó rangos országos szakmai konferenciáról, melynek fő támogatói között szerepel Kiskunhalas Önkormányzata is. 2019-ben Debrecenben vette át a stafétabotot Fülöp Róbert polgármester és Babud László elnök a város nevében, de az eseményre csak idén kerülhetett sor a vírushelyzet miatt. Mai beszélgetésünkből megismerjük az 1988 óta működő, egyik legrégebbi városvédő és szépítő helyi halasi egyesületet, megtudjuk, hogyan tagozódik be az országos szövetségbe. Természetesen megismerjük ennek a rangos országos szakmai konferenciának a meghívottait és tervezett programját is! Feltétlen tartsanak velünk!

Adás hallgatása