Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Erasmus + képzés Tenerifén – Kelemenné Márkus Ágnes, a Szilády Gimnázium tanárnője mesél mit tanult empátia, bullying megelőzés területén

Műsorvezető: 2022. március 10. csütörtök, 09:46 Meghallgatva: 263 alkalommal

A Szilády Áron Református Gimnázium és Kollégium tanára Kelemenné Márkus Ágnes az Erasmus + Ka(201) pályázat keretében Tenerifén járt pedagógus továbbképzésen. A téma az iskolai bántalmazás a bullying megelőzése, empátia, elfogadás segítése, fejlesztése a diákok körében. Ági német és dráma szakos lévén nagyon érdeklődő ezen a területen. Vezetője az intézményben már 5. éve működő Kortárs Mentori programnak, melynek célkitűzési hasonlóak, a képzésben tanultakkal. Megismerte a négy országban kipróbált GRITFIS bullying elleni projektet, és számos jó gyakorlatot, az empátia fejlesztése, a sztereotípiák, az előítéletek felfedése és mindezzel való szembesülés segítésére. Ezt használja és javasolja másoknak is. Segítő anyagok, linkek itt találhatók: link       Feltétlen tartsanak velünk!

Adás hallgatása


Partnereink

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.

Szent Péter és Pál Katolikus Főplébánia

Szent Péter és Pál Katolikus Főplébánia

Bács-Gazda Coop Kft.

Bács-Gazda Coop Kft.

Halas és Környéke Méhészeti Egyesület

Halas és Környéke Méhészeti Egyesület

 FÁRSZER  Épületgépészeti kis- és nagykereskedés

FÁRSZER Épületgépészeti kis- és nagykereskedés

Babud és Társa

Babud és Társa

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Krausz és Társai

Krausz és Társai