Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Hitoktatás, szép versenyeredmények és élmények Madocsáról - Seres Angelika hitoktatóval beszélgetünk a KRK Központi Általános Iskolájából

Műsorvezető: 2021. október 27. szerda, 10:53 Meghallgatva: 465 alkalommal

A nemrégen Madocsán lezajlott országos református hittan versenyre kétszer hat fős 5.-es és 6.-os csapattal is bejutott az iskola, Seres Angelika hitoktató és a gyerkőcök nagy örömére az online forduló után. Komoly munka volt a felkészülés a Biblia megadott részei alapján, így különösen élmény volt erről számot adni az interaktív és játékos verseny során. De a legnagyobb élményt a buszos utazás, a csapatmunka élménye, és az ország más tájairól érkező gyerekekkel való barátkozás jelentette. Természetesen a verseny mellett faggattuk Angelikát arról is, mit is jelent és miért fontos a hitoktatás a gyerekek számára, és hogyan lehet ma hatékonyan átadni Isten örömüzenetét a fiatalok számára! Tartsanak velünk a részletekért!

Adás hallgatása