Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A Mathias Corvinus Collegium programjairól nyilatkozik Komáromi István a középiskolás program régió koordinátora az MCC szegedi központjából

Műsorvezető: 2021. június 18. péntek, 08:10 Meghallgatva: 527 alkalommal

Az MCC szakkolllégium az általános iskolától, a középiskolán át, az egyetemig, sőt a Phd képzések alatt is nagyszerű lehetőségeket kínál a fiataloknak. Erről tájékoztat és biztat minden érintettet Komáromi István a középiskolai program koordinátora. Nyilván legbővebben a 11-12-es diákokat érintő ingyenes lehetőségeket vázolja. Az MCC szinte minden programja ingyenes, és hogy mit is kínálnak? István tömören így fogalmaz: "Ahol a közoktatás lehetőségei véget érnek, ott kezdődik az MCC." Táborok, klubok, nyelvoktatás, hétvégi jelenléti és online előadások, beszélgetések.. A részletes ismertetőért tartsatok velünk, és jelentkezzetek a képzésekre. Csak a lustaságunkat kell legyőzni, minden más adott!
A nemrég lezajlott nyílt napról itt tájékozódhat: https://mcc.hu/hir/nyilt-nap-a-napfeny-varosaban

Adás hallgatása