Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Gombfoci magyar bajnok, banki matematikussal - Csibor Lászlóval beszélgetünk

Műsorvezető: 2021. június 10. csütörtök, 14:14 Meghallgatva: 731 alkalommal

Van, aki már óvodában nagy kedvelője a számok világának. Nem csoda, hogy Laci a matematikusi pályát választotta, hisz már 4-5 évesen megdöbbentette óvónőit matekos kérdéseivel. Szerette és szereti máig a számok letisztult és egyértelmű szabályait. Óvodától - egyetemig és azon túl is. Természetes, hogy diákként sokat versenyzett, kimagasló eredményeket ért el. Alkalmazott matematikusként banki területen dolgozik több mint öt éve, kockázati modell fejlesztőként. Mit is jelent ez, hogyan használja a banki világ ezt a tudást, megismerhetitek az interjúból. A foci kezdetektől része az életének, így nem csoda, hogy érdeklődött a gombfoci iránt is. Talán kevesen tudják, hogy van ilyen sport is, van sport közösség, amely a megadott nemzetközi szabályok szerint küzd, olykor világversenyeken méri össze tudását. Ha megtetszik nektek ez a világ csatlakozzatok bátran! Laci kétszeres magyar gombfoci bajnok, sok izgalmas élményt, baráti kapcsolatokat és közösséget nyert ezen keresztül. A munkahelyi valódi futball ma is szerves része az életének, kikapcsolódást ad és közösséget teremt a munkatársak között. „Megtanulunk egymásért küzdeni, és ez sokat segít, olykor egy-egy munkahelyi probléma megoldásában is!” Tartsatok velünk a beszélgetésbe!

Akit megérint a gombfoci itt van néhány hasznos link Laci jóvoltából: Budapest klub blogjának honlapja, itt megtalálhatóak az elérhetőségek és a korábbi cikkek:
https://budapestsubbuteo.blog.hu/

Néhány videó linkje:
Profi meccs
https://www.youtube.com/watch?v=Y6XUus3z4sw

gól összefoglaló
https://www.youtube.com/watch?v=JbBUuiyUpL4

Korábbi vb döntő
https://www.youtube.com/watch?v=fQBowldtU6A

Adás hallgatása