Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Oktatás kölyökkorban - Szabó Judit a JuMa kutyaiskolák vezető okatója vendégünk

Műsorvezető: 2021. március 04. csütörtök, 13:26 Meghallgatva: 550 alkalommal

A mai adásban Szabó Judit a JuMa kutyaiskolák vezető okatójával beszélgetünk arról, hogy hogyan kezdjük el tanítani a kölyök kutyánkat. Miért fontos a kölykök számára az óvoda? Korábbi beszélgetéseink során már volt szó arról, hogy mi a teendő ha kiskutya érkezik a családba. Ezt a beszélgetést egészítjük most ki, nagyon sok hasznos információval. A kutyaiskolát továbbra is ajánljuk a leendő gazdik számára, hogy minél tökéltesebb négylábú társat tudjanak maguk mellé választani. Többek között erről is szó lesz a mai adásban.
Valamint elindult az országos konzultáció nagyon fontos, állatvédelmi kérdésekben, melynek kitöltésére kérjük hallgatóinkat. A kérdőív itt érhető el: www.allatvedelem.kormany.hu
A Halasi állatotthon ivartalanítási akciója továbbra is tart, melynek keretében szerényebb kürölmények között élő családok szuka kutyáinak az ivartalanítását segíti a menhely. Jelentkezni személyesen, hétfőtől péntekig lehet Kiskunhalason az Alsószállás puszta 950/8, azaz az állatotthonban.

Adás hallgatása