Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Az erjesztett zöldségek, gyümölcsök csodája, Oláhné Fűz Ibolyától tanulunk ismét

Műsorvezető: 2021. február 11. csütörtök, 11:41 Meghallgatva: 451 alkalommal

Édes sós szilva, szőlővel, fahéjjal. Fermentálásra fel! Mi ez a furcsa szó, melyről egyre gyakrabban olvashatunk egészségtudatos oldalakon? Nem valami újkeletű csodáról van szó, csak egy elfeledett módszerről. Természetes erjesztésről, savanyításról, majd tartósításról mesél riportalanyunk! A jól működő tápcsatorna a legfontosabb eleme az egészségnek. Mit gyógyít a fermentált sütőtök, répa, vagy akár szilva? Meg fognak lepődni! Depresszió, az idegrendszeri betegségek nagy része, étel intoleranciák, ízületi fájdalmak, ezek mind javulni fognak. És ami még jobb a jóban, hogy egyáltalán nem ördöngösség elkészíteni őket, még a gyakorlatlan háziasszonynak is hamar sikere lesz! Ne hagyják ki ezeket a csodákat az életükből. Tartsanak Oláhné Fűz Ibolyával ebbe a csodálatosan finom és gyógyító világba!

https://fermentor.blog.hu/2018/06/18/fermentalas_1x1

https://www.facebook.com/groups/fermentalas/?multi_permalinks=2841141926205500

Adás hallgatása