Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Czagányné Pásztor Anikóval és Szarvas Evelinnel beszélgetünk az országos kozmetikus versenyen elért első helyezésről és minden másról

Műsorvezető: 2020. augusztus 11. kedd, 09:19 Meghallgatva: 776 alkalommal

A KSZC Dékáni Szakgimnázium kozmetikus tanulói idén rendkívül szépen szerepeltek a 2020-as kozmetikus országos szakmai versenyen. Szarvas Evelin I.hely, Varga Zsuzsanna Napsugár II.hely, valamint Szögi Szixtina szintén nagyon szép eredménnyel szerepeltek. Mint megtudjuk a riportból Czagányné Pásztor Anikó szépészeti tagozatvezetőtől, közel egy éve kezdtek országos szakmai versenyre járni a tanulókkal. Voltak már Székesfehérváron, Győrben, ahol sok tapasztalatot és már szép eredményeket hoztak magukkal haza. Evelintől megtudjuk hogyan is zajlott az idei verseny, megismerjük azokat a pedagógusokat, szakmai felkészítőket, Gál-Perjési Katalint, Brassóné Szanyiszló Csillát és Tóth Zoltánnét, akik a szorgalmas diákokat segítették ebben a fantasztikus eredmény elérésében. Betekintést nyerünk abba, hogyan is zajlik egy kozmetikus verseny a gyakorlatban, és abba is, mik az idei smink divatok. Természeten megismerjük, hogyan zajlik az oktatás a szépészeti tagozaton, különösen a kozmetikus szakon. Tartsatok velünk a részletekért!

Adás hallgatása