Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

És akkor jöjjenek a fiatalok! - A Ladó-Rec Kft-ről és minden másról is beszélgetünk ifj. Ladóczki Istvánnal, Ladóczki-Barabás Brigittával és Dr. Ladóczki Máriával

Műsorvezető: 2020. május 28. csütörtök, 10:14 Meghallgatva: 837 alkalommal

Mesébe illő történet, de szerencsére igaz! Ritka kincs, hogy a családi vállalkozást a gyerekek viszik tovább, inspiráltan, örömmel és nem mellesleg nagy sikerrel! Nem csoda, hogy díjat is nyertek a családi vállalkozások versenyében. Azután hamarosan a Forbes magazin is bemutatta őket! István, sikeres foci karrier után beállt a családi bizniszbe, a tesó Marika, a jogász úgyszintén, majd Brigitta a pénzügyes, először szakmai segítségként, később szerető társként, feleségként vette át az irányítást. A szülők átadták az irányítást,  engedve és segítve a megújulást, ez sem könnyű, hisz az elengedés nagy művészet. És a huszonéves fiatalok bizonyítottak, beletanultak, továbbvittek és fejlesztettek. Kiterjedt az ügyfélkör, nemzetközi kapcsolatok jöttek létre, amihez kellett a biztonságos nyelvtudás, bátorság és ihlet, és sok-sok munka. No és persze egy megbízható és hozzáértő jó csapat. Ez nekem könnyű volt, meséli István, hiszen a fociban is mindig egy csapat küzd, itt is ez van. És a fiatalok megállták a helyüket, közel 10-szeresére nőtt a bevétel az elmúlt 8 évben! A családi békesség és összetartás úgy tűnik kiterjeszthető az üzleti életre is, s mint láthatjuk az mindig eredményes. De a legjobb az egészben, hogy élvezzük, amit csinálunk, ezt szeretnénk továbbadni majd a gyermekinek is, akár folytatják a céget, akár nem. De persze azért reméljük, hogy igen! Feltétlen tartsanak velünk a riportba!

Adás hallgatása


Partnereink

Mozaik LakásCenter

Mozaik LakásCenter

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Szervánszky cukrászat

Szervánszky cukrászat

Babud és Társa

Babud és Társa

Krausz és Társai

Krausz és Társai