Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

És akkor jöjjenek a fiatalok! - A Ladó-Rec Kft-ről és minden másról is beszélgetünk ifj. Ladóczki Istvánnal, Ladóczki-Barabás Brigittával és Dr. Ladóczki Máriával

Műsorvezető: 2020. május 28. csütörtök, 10:14 Meghallgatva: 1087 alkalommal

Mesébe illő történet, de szerencsére igaz! Ritka kincs, hogy a családi vállalkozást a gyerekek viszik tovább, inspiráltan, örömmel és nem mellesleg nagy sikerrel! Nem csoda, hogy díjat is nyertek a családi vállalkozások versenyében. Azután hamarosan a Forbes magazin is bemutatta őket! István, sikeres foci karrier után beállt a családi bizniszbe, a tesó Marika, a jogász úgyszintén, majd Brigitta a pénzügyes, először szakmai segítségként, később szerető társként, feleségként vette át az irányítást. A szülők átadták az irányítást,  engedve és segítve a megújulást, ez sem könnyű, hisz az elengedés nagy művészet. És a huszonéves fiatalok bizonyítottak, beletanultak, továbbvittek és fejlesztettek. Kiterjedt az ügyfélkör, nemzetközi kapcsolatok jöttek létre, amihez kellett a biztonságos nyelvtudás, bátorság és ihlet, és sok-sok munka. No és persze egy megbízható és hozzáértő jó csapat. Ez nekem könnyű volt, meséli István, hiszen a fociban is mindig egy csapat küzd, itt is ez van. És a fiatalok megállták a helyüket, közel 10-szeresére nőtt a bevétel az elmúlt 8 évben! A családi békesség és összetartás úgy tűnik kiterjeszthető az üzleti életre is, s mint láthatjuk az mindig eredményes. De a legjobb az egészben, hogy élvezzük, amit csinálunk, ezt szeretnénk továbbadni majd a gyermekinek is, akár folytatják a céget, akár nem. De persze azért reméljük, hogy igen! Feltétlen tartsanak velünk a riportba!

Adás hallgatása