Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon jártak a központis diákok - Szatmári Szonjával és Kalmár Anaisszal beszélgettünk

Műsorvezető: 2019. június 10. hétfő, 09:19 Meghallgatva: 519 alkalommal

Idén az Akvárium Klubban került megrendezésre a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál. A DUE rádió és szerkesztősége több kategóriában osztott ki díjakat, általános iskolás korosztálytól egészen az egyetemistákig, nyomtatott  és online média, illetve iskolarádiók és rádióműsorok különböző kategóriáiban. A helyszínen ki lehetett próbálni VR szemüveget, Kahoot alkalmazást, csapatfeladatok, apróbb nyeremények is vártak a vállalkozó kedvű diákokra. A z interjúk során Rókusfalvy Pál és lánya Lilla, Kovács András, S. Takács András és Tilla is mesélt az életéről, a média egy-egy szeletét bemutatva a hallgatóságnak. Az élményekről a KRK Központi Általános Iskola hetedik évfolyamos tanulói Szatmári Szonja és Kalmár Anaisz beszélt.

Adás hallgatása