Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Szakmavilág kamionos roadshow a Szent József Katolikus Általános Iskola és Óvodában - riport Dózsáné Mohos Mónika igazgatónővel, Bársony Istvánnal a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs tanácsadójával és három diákkal

Műsorvezető: 2019. április 29. hétfő, 12:00 Meghallgatva: 525 alkalommal

A pályaválasztás ma is sok fejtörést okoz a diákoknak, a döntésben nyújtott segítséget a pénteki nap, a Szent József Katolikus Általános Iskola és Óvoda területére felállított standok segítségével. Az udvaron a szakmavilág kamionos roadshow, a tornateremben pedig a Dékáni szakoktatói tartottak bemutatót. Dózsáné Mohos Mónika igazgatónő és Bársony István a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs tanácsadója szerint is fontosak ezek a lehetőségek, amikor a diákok ízelítőt kapnak egy-egy szakma gyakorlati területeiről. A kamionban VR szemüveggel lehetett több szakmát is kipróbálni, virtuális feladatok segítségével, az élményekről Banka Dorina, Sója Titanilla és Hirkó Jázmin a Központi Általános Iskola hetedik évfolyamos diákjai számoltak be.

Adás hallgatása