Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Válogatós, Apám kakasa, Mesék a teljességhez, És boldogan éltek?, A fák gyógyító ereje - könyvek, válogatások Tóthné Felföldi Zsuzsanna könyvtáros ajánlásával

Műsorvezető: 2019. április 18. csütörtök, 10:18 Meghallgatva: 1000 alkalommal

Kortárs és klasszikus versek egy teljes év történéseihez illesztve, ez a Válogatós vers antológia. Mesék a teljességhez, Tamás Zsuzsa tollából, egy olyan meséskönyv, amelyben a szülők éppúgy megtalálják majd az üzenetet, mint a gyermekek. Tréfás, mosolyt hozó, igényes és frappáns versátdolgozásokat olvashatunk az Apám kakasa című verseskötetben. Az élményt Lackfi János és Vörös István biztosítja, hozzájuk méltó magas irodalmi színvonalon. És boldogan éltek? -most választ kaphatunk, hiszen ez a kötet a mesehősnők életének a folytatását mutatja be. Irány a természet! A fák gyógyító ereje című kötet segítségével sokkal tudatosabban és hatékonyabban pihenhetünk az erdei utak során - Tóthné Felföldi Zsuzsannával beszélgettünk a könyvekről.

Adás hallgatása