Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A "Szép Ház - 2018" és a "Virágos városért 2018" pályázatokról tájékoztat Babud László a Kiskunhalasi Városvédő és Városszépítő Egyesület elnöke

Műsorvezető: 2018. május 15. kedd, 12:52 Meghallgatva: 1330 alkalommal

Nyolc év után ismét lehet pályázni 2018. május 25-ig a jelzett kategóriákban, erősítve és felkutatva városunk értékes és szép építményeit és terveit. Mindkét pályázatban több kategóriában lehet indulni, a jelentkezési lapot a http://halasivarosszepitok.hu/ oldalról lehet elérni, vagy személyesen Babud László elnöktől, vagy Deák Ildikótól az egyesület titkárától lehet beszerezni, illetve náluk leadni. A tulajdonosok nevezhetnek, reméljük ez a nívós pályázat is segíti, hogy környezetünk szépségeit felfedezzük és értékeljük! Természetesen hallunk az egyesület aktuális és múltbeli tevékenységeiről is, de hamarosan hosszabb riport keretében is megismerhetjük azt az értékes munkát, melyet  a városvédő és szépítő egyesület 1988 óta végez Kiskunhalason. Feltétlenül tartsanak velünk és nevezzenek a pályázatokon! (Kép forrása: halasmedia.hu)

Adás hallgatása