Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Csapó Benő Prima Primissima díjas oktatáskutatóval beszélgetünk az oktatás mai nehéz helyzetéről és az általuk fejlesztett EDIA képességfelmérő rendszerről

Műsorvezető: 2018. április 18. szerda, 09:18 Meghallgatva: 922 alkalommal

A Szilády gimnáziumban nemrégiben előadást tartó professzor rendkívül egyszerű és érthető módon vázolta az EDIA képességfelmérő rendszerük működését és hasznát. A számos külföldi és hazai tapasztalattal rendelkező kutatásvezető vázolta az oktatás napjainkban leginkább megoldásra váró feladatait. Kevés a tanári pályára jelentkezők száma és sok a pályaelhagyó is. Jó tanárok nélkül nincs jó oktatás, sajnos igazolják ezt az elmúlt 5 év Pisa eredményei, melyben a magyar diákok teljesítménye minden területen nagyot zuhant. Egyszóval nagy a baj, itt az idő, hogy komolyan vegyük és tegyünk a megoldás érdekében! S, hogy mit, tartsanak velünk, s megtudhatjuk a kivezető utakat, a professzor tanácsait! Az edia rendszert részleteseebn is megismerhetik: http://edia.hu/ oldalon!

Adás hallgatása