Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnöke hamarosan előadást tart KiskunhalasonMagyarok a világ járműgyártásában címmel

Műsorvezető: 2017. május 04. csütörtök, 09:33 Meghallgatva: 980 alkalommal

Az NKA elnöke hatalmas lelkesedéssel és konkrét példákkal, történetekkel fűszerezve május 10-én szerdán fél 9-kor a Református Imaházban tart előadást minden érdeklődőnek a témában. Tudták, hogy az első kocsi, egy hasonló nevű magyar faluból indult el hatalmas pályafutására? Vagy azt, hogy a holdon ma is megtalálható két holdjármű tervezője magyar? Vagy ma a Tesla, vagy az Audi cégek vezető fejlesztő mérnökei között igen magas arányban vannak hazánk fiai? Minderről hallhatnak izgalmas és életszerű történeteket a látogatók május 10-én. Ha nagyobb csoport szeretne jönni, kérjük jelezzék ha lehetséges a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.! Az autós koalíció aktív és szervező tagja Juhász Tibor is a Fiat Kb ügyvezetője, mely koalíció missziós célja, hogy egyre több fiatal vigye tovább a tehetséges ősök szellemi hagyatékát, és váljon szakemberré ezen a területen. Természetesen a járművek szerelmeseit egyesítő ANK másik rendkívül fontos célja az, ha valaki reggel elindult járművével, akkor haza is érkezzen biztonságban. Ehhez kapcsolódik május 10-én szerda délután a Hirling József lovaspark „Veled is megtörténhet” megelőző programján való szereplés. Feltétlenül tartsanak velünk, és jöjjenek a rendezvényre!

Adás hallgatása