Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Nagy átalakításokra készül a Tesco (hvg.hu)

Írta: Szabó-Kocsis János

Megszűnik a műszaki termékek értékesítése, kisebb lesz az eladótér, és egyre több területet adnak bérbe – így reagál a Tesco a piaci változásokra.

Látványos változásokat és nagy átalakításokat ígért a Tesco közép-európai vezérigazgatója a Magyar Nemzetnek adott interjújában. Matt Simister arról beszélt: a nagyobb alapterületű hipermarketek helyett egyre többen szeretnek kisebb üzletekben vásárolni, erre kell a cégnek reagálnia.

Így aztán megszüntetik a nem jól teljesítő területeket, például a műszaki termékek értékesítését, lecsökkentik az eladóteret, és a felszabadult helyet divatmárkákat árusító üzleteknek, pénzváltónak, éttermeknek, gyógyszertáraknak vagy épp a postának adják bérbe. Ez a vásárlók számára is jobb hatékonyságot jelenthet, és az üzemeltetés is gazdaságosabb lehet – magyarázta.

Mint mondta, elég magas arány az, hogy most a magyar lakosság 75 százalékát elérik, emiatt nem újabb áruháznyitásokra van szükség, hanem arra, hogy a meglévő eladótereket fejlesszék.

Forrás: https://hvg.hu/kkv/20190723_Nagy_atalakitasokra_keszul_a_Tesco#rss



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!