Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Makacsul ragaszkodnak a Windows 7-hez (uzletem.hu)

Írta: Szabó-Kocsis János

Folyamatosan nő a Windows 10 felhasználóinak tábora, de még mindig sokan ragaszkodnak a Windows 7-hez.

A Windows 10 továbbra is piacvezető, áprilisban több, mint egy százalékkal növelte részesedését – a NetMarketShare legújabb adatai szerint.

A Microsoft operációs rendszere 44,10 százalékról 45,73 százalékra erősödött, egyre jobban közelít az ötven százalékos „álomhatárhoz”.

Jelenleg több, mint 800 millió eszköz futtatja a Windows 10-et, a Microsoft saját statisztikái szerint. A cég eredetileg egymilliárd rendszert célzott meg 2019 végére, de később elismerte, hogy ez a terv túl ambiciózus – írja a Computerworld.

A Windows 7 támogatása 2020. januárjában megszűnik. 2019. májusában az asztali rendszerek 35,44 százalékán még mindig ez a változat futott.

Forrás: https://uzletem.hu/iparitinnovacio/makacsul-ragaszkodnak-a-windows-7-hez



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!