Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Havonta egyszer kötelező megnéznie a Bambit annak a vadásznak, aki illegálisan mészárolt le több száz szarvast (blikk.hu)

Írta: Szabó-Kocsis János

Egy éven át, havonta legalább egyszer meg kell néznie a „Bambit” annak a férfinak, aki lebukott azzal, hogy több száz szarvast lőtt le illegálisan.

A 29 éves David Berry Jr nem mindennapi büntetés kapott: egy éven át, havonta legalább egyszer, meg kell néznie a Bambi című animációs filmet, miután a testvéreivel és az apjával rajta kapták, hogy több száz szarvast gyilkoltak le illegálisan. A férfi a vadászat több szabályát is megszegte: elvakította az állatokat, de arra is volt példa, hogy mozgó autóból lőtte le őket. David csak a fejüket tartotta meg az állatoknak, a többi részüket egyszerűen csak hátrahagyta.

Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/bambi-szarvas-mesefilm-vadasz-illegalis-buntetes/2hfv85n?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!