Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Fürdők, melyeket a családdal együtt a legjobb meglátogatni!

Írta: Szabó-Kocsis János

Összeállításunkban olyan fürdőket sorolunk fel, ahol a család minden tagja jól érezheti magát, és együtt olcsóbban fürdőzhet. Ahol találunk élménymedencét, pancsolót, csúszdát, emellett gyógyvízben mártózhatunk, szaunában pihenhetünk, és közösen szórakozhatunk.

Aquasziget Esztergom

Az esztergomi fürdő öt fedett medencéje között a gyerekeknek való csúszdák mellett megtaláljuk az élménymedencéket, melyek sodrófolyosóval, gejzírrel, nyakzuhanyokkal, vízeséssekkel, vízgombával, buzgárokkal, dögönyözőkkel, mászófallal vannak megspékelve. Amíg a csúszdákon játszadoznak a kisebbek, a nagyobbak szauna felöntéseken vehetnek részt. Többféle családi belépőjegy közül választhatunk, legyen szó 1 felnőtt 1 gyermekről, vagy akár 2 felnőtt 3 gyermekről.

 

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő

A Velencei-tó partján egy hatalmas, 650 m2-en elterülő egészségsziget várja a családokat. Egy teljesen új, fedett, ingyenes, 30 m2-es játszóház és egy egyedi kivitelezésű, kupolás, fekvő masszírozó elemekkel, vízkésekkel, és gejzírekkel dúsított élménymedence és gyerekpancsoló szolgálja a kicsik és szüleik szórakozását. A 320 m2 vízfelülettel és körben víz alatti ülőfelületekkel rendelkező, fedett gyógymedencében, ásványi anyagokban gazdag gyógyvízben fürdőzhetnek a szülők, ahol a víz kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések, reumás panaszok, kopások és nőgyógyászati problémák kezelésére, gyógyítására. Ha gyerekekkel érkezünk, akár több ezret is megspórolhatunk.

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

A fedett, mediterrán hangulatú, háromszintes élményfürdő élvezet a család minden tagjának. A beltéri fürdőből ki lehet úszni a szabad levegőre, ahol nyakzuhanyok, pezsgő élményelemek várják a fürdőzőket. Kisgyermekes családok részére bébi pancsoló, bébi csúszda, baba-mama pihenőszoba pelenkázóval és játékok állnak rendelkezésre. A fedett élményfürdőben súlyfürdős-, nyakzuhanyos kénes vizű gyógymedence és 36-38 fokos ülőmedence biztosítja a kikapcsolódást, a szauna oázisban pedig mindenki megtalálja a számára tetsző hőfokú és stílusú szaunát. Ha családi jegyek vásárolunk, több mint 1500 forintot is spórolhatunk.

Hagymatikum

A Hagymatikumot az angol Luxury Travel Guide magazin választotta Európa legjobb családbarát fürdőjének 2018-ban. Kaland-, Barlang-, Sakk medence névre keresztelt különleges élménymedencék, sodrófolyosó, tocsogók biztosítják a család szórakozását. Amíg a gyerekek az élménymedencében játszanak, addig a felnőttek különböző szaunák közül válogathatnak, vagy a híres makói gyógyvízben mártózhatnak, mely leginkább mozgásszervi és idegrendszeri betegségek esetén bír jótékony hatással. Családi belépővel több, mint 1000 forintot is megspórolhatunk.

Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Több mint hatezer négyzetméter tömény szórakozás, vízi élményelemek tucatjai fogadják az aktív kikapcsolódásra, az igazi, vidám családi programra érkezőket Gyopárosfürdőn. A csúszdázás megszállottjait két, az emeleti szintekről induló, majd spirálszerűen kanyargó óriáscsúszda tartja izgalomban. A hangulatos, fagerendás, panorámaablakos belső térben nyakzuhany, vízisün, gomba, fekvőmasszázs, sodrófolyosó, megannyi buzgár és gejzír segíti a tökéletes ellazulást. Érdemes kipróbálni még a híres gyopárosi gyógyvizet és a fürdő hatalmas szaunaparkját. A családi belépőjeggyel 1000 forintot is megspórolhatunk.

Demjéni Termál Völgy

A demjéni Cascade Barlang- és Élményfürdő 760 méter hosszú barlangrendszerével és 1500 négyzetméter vízfelületével Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjének számít. A 24 méter átmérőjű és 25 méter mélységű csúszdatornyához 550 méternyi csúszófelület tartozik, de egy 133 méteres sodrópatakkal és több gyermekmedencével is büszkélkedhet. Ezen felül vár minket még a tündérbarlang, a mesesziget, a titkok barlangja, a termál-öböl, vagy a lassú folyó, melyek garantálják, hogy élményekkel teli nap vár ránk. A családi belépővel akár 3000 forintot is megspórolhatunk.

Forrás: https://www.termalfurdo.hu/furdozes/furdok-ahova-csaladdal-a-legjobb-menni-6460



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!