Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

41 ezer forintos támogatás jár az iskolakezdésre: kinek jár?

Írta: Szabó-Kocsis János

A béren kívüli juttatások egyik eleme az iskolakezdési támogatás. Július 1-től egészen december 31-ig bármikor kérhető a munkáltatótól, és ez alatt az időszak alatt használható fel az utalványokat elfogadó üzletekben.

A támogatás összege nem lehet nagyobb a bruttó minimálbér (jelenleg 138000 forint) 30 százalékánál. Vagyis nem haladhatja meg a 41 400 forintot - olvasható az Új Nemzedék oldalán.

Ezt az összeget évente egyszer igényelheti mindkét szülő, még akkor is, ha egy helyen dolgoznak. A juttatást utalvány formájában fizetik ki a munkáltatók, a felhasználhatósága pedig szigorúan szabályozott: taneszközre, könyvekre és ruhára lehet csak elkölteni.

Egyre több helyen fogadják el ezeket az utalványokat. Jelenleg körülbelül 20 000 üzletben fizethetünk velük.

Forrás: http://eduline.hu/kozoktatas/2018/8/28/iskolakezdesi_tamogatas_munkaltato_NAFWFB



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!