Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Így spórolhattok akár több tízezer forintot az albérletekkel: érdemes körbenézni

Írta: Szabó-Kocsis János

Szeptembertől sok egyetemista kezdi meg a tanévet más városban, így kollégium, vagy albérlet után kell nézniük. Budapesten nagyon sok kerületben szinte kifizethetetlenek az árak, azonban vannak olyan külső kerületek is, ahol érdemes körbe nézni.

Budapest belső kerületeiben nagyon megemelkedtek a bérleti díjak, azonban a közlekedési lehetősségeket figyelembe véve, van pár olyan külsőbb kerület is, ahol érdemes egy kicsit kutatni. Persze az árak itt is jóval magasabbak, mint amit egy kollégiumi szobáért kérnek, de ha szerencsések vagytok, akkor akár tízezreket is spórolhattok.

Ezek közé tartozik a XXI. kerület, innen akár 15 perc alatt a Boráros téren lehettek, ahonnan 2-es villamossal a Corvinus és az ELTE jogi és bölcsész kara, és egy sor másik egyetem is könnyen elérhető. Itt találni berendezett, gépesített lakást akár 100 ezer forint körül, 2 havi kaucióval és 20 ezer forint körüli rezsivel. Ez az ár ideális lehet például, ha többen veszitek ki a lakást. Persze ebben a kerületben is vannak lakások magasabb áron, de még mindig a belvárosi árak alatt, hasonlóan 2 havi kaucióval és berendezve, valamint gépesítve.

Forrás: http://eduline.hu/felnottkepzes/2018/8/15/alberletek_belvaroson_kivul_RP87HU



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!