Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Nyolcévesen elvégezte a középiskolát, jövőre egyetemre megy egy belga kisfiú

Írta: Szabó-Kocsis János

A kis belga zseni miután nyolcévesen elvégezte a középiskolát, csupán másfél év tanulás után, hamarosan az egyetemen folytatja tanulmányait.

A fiú 145-ös IQ-val született, a matematika a kedvenc tantárgya és mielőtt nagykorú lesz, simán le is doktorálhat - írja a BBC.

A belga születésű Laurent Simons mindössze nyolcéves, és most végezte el - mindössze 1,5 év alatt - a középiskolát. Egy belga rádiónak pedig azt nyilatkozta, hogy azért a matematika a kedvence, mert összetett, és mert imádja a statisztikát, a geometriát és az algebrát.

Ezért úgy döntött, hogy a két hónapos nyári szünet után megkezdi egyetemi tanulmányait. Az apja szerint hamar kiderült, hogy Simons nem átlagos gyerek. Eddig fontolgatta, hogy űrhajós lesz vagy sebész, de újabban a számítástechnika érdekli.

Azonban, ha holnap úgy dönt, hogy asztalos lesz, akkor az sem lesz baj, amíg ő boldog - tette hozzá az apuka.

Forrás: http://eduline.hu/felnottkepzes/2018/7/2/Nyolc_evesen_elvegezte_a_kozepiskolat_jovor_RSS966



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!