Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Így spórolhatunk több száz forintot a vonatjegyekkel, ha ügyesen vásárolunk

Írta: Szabó-Kocsis János

Szeretnénk minél olcsóbban megúszni a nyári utazgatásokat? Megmutatjuk, milyen vasúti kedvezményeket érdemes kihasználni.

Jegykiadó automata: 5 százalék kedvezmény

Öt százalékkal olcsóbban kaphatjuk meg, vagy vehetjük át jegyeinket, ha jegykiadó automatánál vásárolunk. A díjcsökkenés pedig nemcsak a teljes árú jegyekre vonatkozik, hanem a kedvezményesekre is.

Az e-vonatjegy még olcsóbb

Azon felül, hogy kényelmes, olcsóbb is. Az otthon kinyomtatott vagy okoseszközön bemutatott menetjegyeinket a korábbi három helyett tíz százalékkal alacsonyabb áron vehetjük meg online. A korábbi szabállyal szemben pedig tényleg nem kell kinyomtatni sem, elég, ha a QR-kódot bemutatjuk a kalauznak a telefonunkon. Ezt a kedvezményt pedig a féláron vásárolt diákjegyek árából is levonják.

Érdemes más járatot választani

Ha olyan járatokon utazunk, amelyeket kevésbé használnak, akkor a menetjegy árából 20%-ot vonnak le. A menetrendi keresőben @ jellel jelölt vonatokra váltott e-vonatjegyekre 20%-os kedvezményt kaphatunk.

A nyári menetrendi időszakra bevezetett e-Balaton és e-Velence kedvezményeket is kiterjesztették, és 15% helyett már 20% kedvezményt biztosítanak a kedvezménykörbe bevont járatokra, még több vasútvonalon (bővebb tájékoztatás: https://www.mavcsoport.hu/).

Forrás: http://eduline.hu/felnottkepzes/2018/5/25/Kedvezmenyes_utazas_es_nyaralas_Igy_sporolh_00ACIY



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!