Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Egy zseniális ingyenes fordító, amely böngészés közben is azonnal fordít

Írta: Szabó-Kocsis János

Régóta megbízható fordítót keresünk? Ez a böngészőbővítmény több mint száz nyelvről fordít, és a magyart is érti. Ha ez nem lenne elég, azonnal fordíthatunk böngészés közben.

Igen hasznos bővítmény az Instant Translate, amelyet Chrome-hoz, Firefoxhoz, Operához és Edge böngészőhöz is le lehet tölteni. Ha már régóta keresünk olyan fordítót, aminél nem kell mindig Ctrl+C és Ctrl+V folyamatot lejátszani, akkor ez tetszeni fog. A feladata egyszerű: lefordítja a kijelölt szavakat, szövegrészeket (akár pdf-ből is) tetszés szerint választott nyelvre.

És hogy hogyan működik?

A telepítése, majd az indítása után azonnal aktiválódik, és ha ezután a böngészőben fellépünk egy weboldalra, akkor már ki is próbálhatjuk a bővítmény tudását, igaz, ehhez előbb be kell kapcsolnunk a jobbra megjelenő, új bővítményre figyelmeztető ablakban - írja az oldal. Ezután ha a weboldalon kijelölünk egy szövegrészletet, majd rákattintunk a jobb egérgombbal, elég kiválasztanunk a megjelenő menüből a bővítményt. Ekkor egy ablak jelenik meg, benne a tartózkodási helyünknek megfelelő nyelvre történő fordítás.

Forrás: http://eduline.hu/nyelvtanulas/2018/5/25/Ingyenes_fordito_amely_bongeszes_kozben_is__B3WOC0



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!