Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Mamahotel éveken át? Ennyi idősen költöznek el a magyar fiatalok otthonról

Írta: Szabó-Kocsis János

A fiataloknak nincs pénze, hogy elköltözhessenek a szülőktől, és egyre később lesz saját lakásuk. Hány évesen költöznek a magyar fiatalok?

Már elmúlt 27 éves az átlagos magyar, amikor elköltözik a szüleitől – derül ki az Eurostat összesítéséből. A 27,4 éves magyarországi átlag nem is kirívó európai szinten: az átlagos európai 26 éves, amikor különköltözik.

A magyar férfiaknál 28,8, a nőknél 26 év az az átlagéletkor, amikortól már nem a szüleikkel élnek - írja a hvg.hu.

Az jól látszik az adatokon, hogy a legtöbb esetben a pénz dönt arról, mikor vághat bele az ember a különköltözésbe: a legkorábban a svéd, a dán, a luxemburgi és a finn fiatalok önállósodnak, alig 21 évesen. A legtovább a máltaiak, a horvátok, a szlovákok és az olaszok maradnak a szüleikkel, ők 30-32 évesen költöznek el.

Forrás: http://eduline.hu/felnottkepzes/2018/5/15/Mamahotel_eveken_at_Ennyi_idosen_koltoznek__3ZLHBU



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!