Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Érkezik az a Facebook funkció, ami eddig csak Zuckerbergnek volt elérhető

Írta: Szabó-Kocsis János

Április elején - a Facebook botrány kellős közepén - derült ki, hogy a világ legnagyobb közösségi oldala titokban, minden figyelmeztetés nélkül, kitörölte Mark Zuckerberg néhány korábban elküldött privát üzenetét.

Az eddig is lehetséges volt a Facebook üzenetküldő szolgáltatásában, hogy a beérkező és elküldött szöveges üzeneteket bárki törölhesse, ám ilyenkor az üzenet csak a mi chat ablakunkban tűnik el, a másik félnél megmarad. Ám ez Zuckerbergnél nem így volt, nála a fogadott fél fiókjából is teljesen eltűntek a beszélgetések.

Ezen jó páran felháborodtak az interneten, így a Facebook jobbnak látta megelőzni az újabb botrányt és hamar be is jelentette, hogy már dolgoznak azon, hogy minden felhasználó számára elérhetővé váljon a funkció.

A The Next Web birtokába jutott már egy olyan képernyőfelvétel, amin látható, hogy milyen figyelmezést kapunk, mielőtt végleg törölnénk az elküldött üzenetet.

A hírek szerint az iOS-es Facebook applikációban már van, akinél működik a törlés, így már csak idő kérdése, hogy mindenkinél hamarosan megjelenik a lehetőség, de hogy ez mikor fog bekövetkezni egyelőre nem tudni.

Forrás: http://twice.hu/hitech/erkezik-az-a-facebook-funkcio-ami-eddig-csak-zuckerbergnek-volt-elerheto



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!