Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Alain Delon: „Mindent láttam, amit látni lehetett. De nagyon gyűlölöm ezt a jelen kort”

Írta: Szabó-Kocsis János

A 82 éves színész legenda, elérkezett életének azon szakaszába, amikor összegzést készít saját életéről és karrierjéről. A színésszel készült interjú a „Paris Match” című lapban jelent meg.

Valérie Trierweiler újságírót mélyen megérintették a híres filmszínész gondolatai. Az interjú, Alain Delon karrierjének 60-dik évfordulója alkalmából készült, és betekintést nyújt a színész családi életébe, és baráti társaságába.

A beszélgetés során Delon mélységes felháborodásának ad hangot, mely a jelen életét érinti.

„Az élet már nem tartogat semmit számomra. Mindent láttam, amit látni lehetett. De nagyon gyűlölöm ezt a jelen kort. Gyűlölöm az embereket, akik körülvesznek, hiszen minden csak egy színjáték, vagyis nem más, mint egy helyes életmód paródiája.” – mondta.

Alain Delon elárult néhány dolgot az életéről is, őszintén vallott bonyolult kapcsolatáról a családjával. Beszélgetett az életében megforduló nőkről, valamint barátairól, akik közül sokat már elvesztett.

A francia színész életében jelentős szerepet töltenek be az állatok. Élete során csaknem 50 kutyája volt, legtöbbjüket Párizs melletti birtokán temetett el, óhaja szerint őt is ide fogják eltemetni, ha elhunyt.

Arra a kérdésre, hogy ki volt a legfontosabb ember az életében, a színész azt válaszolta: „Még nem találtam meg, bár már eltöltöttem életem javát!”

„Én művész vagyok és nem színész. Nem végeztem színészakadémiát… De ennek ellenére állíthatom, hogy megálltam a helyem a pályán. Úgy hiszem a sors akarata volt mindez!” – mondta a legenda, aki 2008-ban forgatta utolsó filmjét, az „Asterix és Obelix”-et.

Alain Delon utoljára 2013-ban játszott utoljára színpadon.

Forrás: http://filantropikum.com/alain-delon-mindent-lattam-amit-latni-lehetett-de-nagyon-gyulolom-ezt-a-jelen-kort/



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!