Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Egy erdélyi kislány március 15-i szavalása robbant az interneten

Írta: Szabó-Kocsis János

Futótűzként terjed a Facebookon annak az udvarhelyi kislánynak a szavalós videója, aki megmutatja nekünk, van miért küzdeni, van miért kiállni és van miért büszkének lenni nemcsak Magyarországon, de a határokon túl is.

Zsófi egy igazán élettel teli kislány, szeret utazni, szavalásban is jeles, Kányádi Sándor az egyik nagy kedvence. Március 15-e alkalmából olyat szavalt Udvarhelyen, amivel minden, szívében magyar embert meghatott.

Zsófi megannyi gratulációt bezsebelt a Facebookon, mi is megosztjuk veletek ennek a tiszta szívű kislánynak a szavalását: http://filantropikum.com/erdelyi-kislany-marcius-15-i-szavalasa-robbant-az-interneten/



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!