Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Női tulajdonságok, melyek leveszik a férfiakat a lábukról!

Írta: Szabó-Kocsis János

Minden nő ellenállhatatlan akar lenni, és van is, akiknek ez könnyen megy, mások nagyobb odafigyelést és energiát kell, hogy szánjanak erre. Most lássuk, hogy mely női tulajdonságoknak nem tudnak ellenállni a férfiak.

1. A meghittség, az otthon melegének biztosítása

Az a nő, aki kedves, képes szeretni a férfit, már nyert ügye van. A párja jól érzi magát a társaságában, nyugodt és kiegyensúlyozott lesz. Ez a férfiak legfőbb vágya, és ha ezt megkapják, mindig ezen nő mellett maradnak.

2. Őszinteség

A férfiak olyan nőre vágynak, akiben megbízhatnak, aki őszinte, mert csak így lehet igazán erős kapcsolatot kiépíteni valakivel. A hitelesség, az őszinteség mindig nagy vonzerővel bír.

3. Bizalom

A férfiak nem szeretnének egy olyan párt maguk mellé, aki átveri, aki hazudik, vagy aki megcsalja őket. A legtöbb férfi többre értékeli azt egy nőben, ha megbízhat benne, mint azt, hogy jól nézzen ki.

4. Ha csodálatra méltóak

Ha egy férfi felnéz egy nőre, tudja csodálni őt, akkor minden esély adott ahhoz, hogy abból szép és meghitt kapcsolat alakuljon ki. Egy férfi mindig olyan nőt választ, akire büszke lehet.

5. Boldogság

Ha egy nő elégedett és boldog, akkor a férfi is az. Ha egy nő imádja az életet, szeret jókat kacagni, optimista és keveset panaszkodik, akkor biztos minden férfit elvarázsol ezzel a csábító tulajdonságaival.

6. Tisztelet

Rendkívül vonzó tud lenni egy nőben, ha köztiszteletnek örvend, ha becsületes, megbízható és tisztességes. A férfiak többsége az ilyen nőbe szeret bele leghamarabb.

7. Ha elégedett

Az a nő, aki örül és hálás mindennek, azt a férfiak imádják és ellenállhatatlannak tartják. Az ilyen nő szeret mindenféle tevékenységet kipróbálni, bátor és humoros. Egy igazi főnyeremény annak a férfinak, aki meghódítja a szívét.

8. Önzetlenség

Az a férfi, aki azt látja, hogy egy nő önzetlenül segít másoknak, igyekszik mindent megtenni azért, hogy az elesettek, a bajbajutottak mihamarabb talpra álljanak, máris érzi azt, hogy az a nő a legértékesebb ember a világon, akit támogatni, szeretni kell.

Forrás: http://filantropikum.com/8-noi-tulajdonsag-amitol-minden-ferfi-elveszti-a-fejet/



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!