Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Megfelezte a súlyát a saját maga által kialakított szabályok szerint!

Írta: Szabó-Kocsis János

Amikor Joe Bernstein 25 éves volt, 154 kilogrammot nyomott. Szinte minden diétás módszert kipróbált, de azok nem használtak és a fiatalember egyre inkább frusztrálttá vált, főként, miután még magára szedett pár kilót.

Joe ezután elhatározta, hogy saját maga alakít ki szabályokat, és teljesen életmódot vált – számolt be a brightside.me oldal, ahol további részletek is találhatóak.

1. Ne fogyassz édes, szénsavas üdítőket

Ha 3 hónapig megvonod magadtól az édes, szénsavas üdítőket, akár 22 kilóval is könnyebb lehetsz, hiszen sokszor, ezeknek a készítményeknek köszönhetően, napi 2 ezer kalória is bemegy a szervezetedbe.

2. Készíts saját magadnak reggelit

Minden reggel és este készíts magadnak vitamindús salátát, amelyek mellé nem szabad semmiféle kenyeret, pékterméket fogyasztanod. És, persze messziről kerüld el a gyorséttermi kajákat.

3. Cseréld le az autódat kerékpárra

Ha lehetőséged van rá, mindenhová menj kerékpárral, mert amellett, hogy mozogsz és ezzel zsírt és kalóriát égetsz, még a környezetet is kíméled, és óvod.

4. Tanulj meg egészséges ételeket készíteni

Számtalan recept van, amely nagyon egészséges, jó hatással van a szervezetedre, és segít a fogyásban is. Próbálj ki többet is, majd válaszd ki a kedvencedet.

5. Ne egyél feldolgozott ételt, inkább vegyél helyi terméket és magad dolgozd fel

Az élelmiszeriparban számos adalékanyagot felhasználnak, amelyek ártalmasak az egészségre. Éppen ezért fontos, hogy friss, lehetőleg helyi terméket fogyassz, amit a szomszédtól, kistermelőtől szerzel be.

6. Vegyél egy kutyát

Egy vidám négylábú azért jó, mert így lesz okod a mozgásra, hiszen jót tesz neked is, a kutyának is a napi sétálás, kocogás.

7. Változtass a mentalitásodon

Amellett, hogy egészségesen étkezel és rendszeresen mozogsz, fontos az is, hogy ne szokj vissza a rossz szokásaidra, ne kezdj pár hónap múlva ismét hamburgert meg üdítőt fogyasztani, mert ezzel visszaesel és az egész erőfeszítésed dugába dől.

Forrás: http://filantropikum.com/3-honap-alatt-70-kilotol-szabadult-meg-elmondja-mit-valtoztatott-es-mirol-mondott-le-hogy-fogyni-tudjon/



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!